Χατζηπανώρια Γεωργία

eviasmile

DENTAL CLINIC

Προληπτική οδοντιατρική

Στοματική Υγιεινή

Η σωστή στοματική υγιεινή μας εξασφαλίζει στόμα υγιές και ευχάριστή αναπνοή. Η συστηματική και σωστή στοματική υγιεινή είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα για τα δόντια και τα ούλα. Γι΄ αυτό στην eviasmile dental clinic αντιμετωπίζουμε την εκμάθηση της στοματικής υγιεινής, με την προσοχή και τη σοβαρότητα που της ταιριάζει. 

Αντιλαμβανόμαστε ότι όλα τα παιδιά είναι μικροί ενήλικες και όλες οι διαδικασίες θα πρέπει να εξηγηθούν απλά και στη γλώσσα τους. Με αυτό κατά νου, το ταξίδι τους, από την αίθουσα αναμονής μέχρι την όποια οδοντιατρική πράξη, παρέχεται με ιδιαίτερη ευαισθησία και φροντίδα.


Στην eviasmile Dental Clinic, βοηθάμε εσάς και το παιδί σας να φροντίζετε τα πολύτιμα δόντια μέχρι την ενηλικίωση. Η ομάδα μας θα σας εξηγήσει τη σημασία της στοματικής υγιεινής και πρόληψης, μαζί με σύγχρονες, φιλικές προς τα παιδιά, συντηρητικές θεραπευτικές προσεγγίσεις.


Δουλεύοντας προσεκτικά μαζί ο οδοντίατρος και ο ορθοδοντικός προκειμένου να διασφαλιστεί ότι οι οδοντιατρικές ανάγκες του παιδιού σας ικανοποιούνται σε όλα τα στάδια της ανάπτυξής του.

Παιδοδοντία

Δέχεται κατόπιν ραντεβού

Δευτέρα - Παρασκευή


“κλικ” εδώ για να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα επικοινωνίας.