Χατζηπανώρια Γεωργία

eviasmile

DENTAL CLINIC

Δρ. Γεωργία Κ. Χατζηπανώρια

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Οι σπουδές της ξεκίνησαν με την εισαγωγή της στο τμήμα Οδοντικής Τεχνολογίας, της σχολής επαγγελμάτωνυγείας και πρόνοιας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθήνας, απ' όπου αποφοίτησε το έτος 2005, ενώ παράλληλα καθημερινά απασχολούταν σε ιδιωτική κλινική πανεπιστημιακού καθηγητή, καθώς και συμμετείχε σε ομάδα συναδέλφων που δημοσίευε εργασίες σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια οδοντιατρικής.


  • 1ο πανελλήνιο συνέδριο οδοντοτεχνικής, Ιανουάριος 2004, Αθήνα, Αναπροσαρμογή ή ανακατασκευή βάσης ολικής οδοντοστοιχίας.
  • 24ο πανελλήνιο οδοντιατρικό συνέδριο, Οκτώβριος 2004, Θεσσαλονίκη , τεχνική γλωσσικής ορθοδοντικής - εργαστηριακά στάδια.
  • 26οπανελλήνιο οδοντιατρικό συνέδριο, Νοέμβριος 2006, Αθήνα, γλωσσική ορθοδοντική, STb brackets και ορθοδοντικά μίκρο-εμφυτεύματα.
  • PARIS V de diplome universitaire d' orthodontie linguale conference,Δεκέμβριος 2004, France, comparative speech for various types of brackets.
  • PARIS V de diplome universitaire d' orthodontie linguale conference, Φεβρουάριος 2005, France , semi-indirect bonding of lingual brackets.
  • Το 2006 μπήκε στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, μετά από κατακτήριες εξετάσεις και ολοκλήρωσε της σπουδές της το 2012, με τον τίτλο του χειρουργού οδοντιάτρου DDS. Σε όλη τη διάρκεια των σπουδών της απασχολούταν καθημερινά σε ιδιωτικές κλινικές πανεπιστημιακών καθηγητών με αντικείμενο την αισθητική οδοντιατρική, περιοδοντολογία, ορθοδοντική, παιδοδοντία, ενδοδοντία.
  • Συμμετείχε σε μια σειρά σεμιναρίων με αντικείμενο την αισθητική οδοντιατρική, λεύκανση, όψεις, εφαρμογή υαλουρονικού οξέος, από καταξιωμένα ινστιτούτα και εταιρείες όπως την εταιρεία σύγχρονης οδοντιατρικής, το ινστιτούτο μέριμνα σε συνεργασία με το eastman dental institute κ.α.
  • Το Νοέμβριο του 2014 εγκαινίασε το παρόν ιδιωτικό της οδοντιατρείο το οποίο και δραστηριοποιείται στον τομέα της ιδιωτικής οδοντιατρικής περίθαλψης.

Δρ. Γεωργία Κ. Χατζηπανώρια

“κλικ” εδώ για μεταφορά στο Google Maps σε νέο παράθυρο.

Δέχεται κατόπιν ραντεβού

Δευτέρα - Παρασκευή


“κλικ” εδώ για να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα επικοινωνίας.