Χατζηπανώρια Γεωργία

eviasmile

DENTAL CLINIC

Καλωσήρθατε στην eviasmile

Η eviasmile dental dlinic στα Ψαχνά Ευβοίας, με υπεύθυνη γιατρό την οδοντίατρο Γεωργία Χατζηπανώρια, προσφέρει ολοκληρωμένες οδοντιατρικές υπηρεσίες, χρησιμοποιώντας, αποκλειστικά, υψηλής ποιότητας, πιστοποιημένα υλικά και προϊόντα.


Η τελειότης στην οδοντιατρική δεν προέρχεται από ένα σφράγισμα, την τοποθέτηση πορσελάνης στα δόντια ή μόνο από κατάλευκα και ίσια δόντια. Τα πάντα ξεκινούν από την εξασφάλιση της υγείας των ιστών που στηρίζουν τα δόντια, πάνω στα οποία κατασκευάζονται άρτιες τελικές αποκαταστάσεις με τη χρήση υλικών και τεχνικών τελευταίας τεχνολογίας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τις ιατρικές μας ικανότητες και γνώσεις σε όλους εσάς που έχει την ανάγκη και την θέληση για ένα υγιές στόμα και όμορφο χαμόγελο.


Στην eviasmile dental dlinic έχει ιδιαίτερη σημασία η ανθρώπινη επαφή, το απόλυτα καθαρό περιβάλλον εργασίας και η εφαρμογή αυστηρών μεθόδων αποστείρωσης. 

Στόχος είναι η συνολική αντιμετώπιση των προβλημάτων του στοματογναθικού συστήματος, μέσα από την λεπτομερή εξέταση, διάγνωση, συζήτηση όλων των επιθυμιών των ασθενών, ενημέρωση και άψογη εκτέλεση των οδοντιατρικών θεραπειών.


Η φιλοσοφία μας


Επιλογή τεχνικών ελάχιστης παρέμβασης


Πολλές φορές οι ιατροί, στην προσπάθεια να διευκολυνθούν στο έργο τους, οδηγούν τους ασθενείς σε λύσεις που τους είναι ευκολότερες και πιο οικίες, που όμως απαιτούν την άσκοπη θυσία των ιστών (δοντιών και στηρικτικών ιστών). Το ιατρείο μας αντίθετα, είναι προσανατολισμένο στην ελάχιστη κατά το δυνατόν παρέμβαση και στη μεγαλύτερη κατά το δυνατόν διατήρηση των δοντιών, των ούλων και του οστού που στηρίζει τα δόντια στη φυσική τους κατάσταση.


Φιλικότητα προς τους ασθενείς


Δίνεται μεγάλη σημασία στην πλήρη και λεπτομερή διάγνωση των προβλημάτων κάθε ασθενή. Ένα από τα σημαντικότερα στάδια είναι η λεπτομερής συζήτηση και ενημέρωση για αίτια των προβλημάτων και τα πιθανά σχέδια θεραπείας. Ο ασθενής μετά την πλήρη ενημέρωσή του, καλείται να συναποφασίσει μαζί με τον ιατρό το πιο σωστό για τον ίδιο θεραπευτικό σχήμα μεταξύ των λύσεων που του παρατέθηκαν.

Δρ. Γεωργία Κ. Χατζηπανώρια

“κλικ” εδώ για μεταφορά στο Google Maps σε νέο παράθυρο.

Δέχεται κατόπιν ραντεβού

Δευτέρα - Παρασκευή


“κλικ” εδώ για να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα επικοινωνίας.